Innovatív banki megoldások 

Az elmúlt évtizedekben az egyik legnagyobb erősségünk az volt, hogy mindig felismertük a változások szükségességét.
Ügyfeleink ösztönöznek bennünket a folyamatos megújulásra, a piaci kihívásokra való gyors válaszadásra.
Az OTP Csoport évek óta kiemelt stratégiai céljának tekint olyan új banki technológiák megvalósítását, mely ügyfelei millióit segíti abban, hogy pénzügyeiket gyorsan, egyszerűen és kényelmesen intézzék az online térben és a bankfiókokban egyaránt.

Az elektronikus banki megoldások használatának ösztönzésével az OTP Csoport társadalmi kérdések megoldását is elősegíti, hiszen 

  • a készpénzmentes jövő irányába mutat, ami biztonságosabb és átláthatóbb a készpénztartásnál; 
  • segíti a modern pénzügyi eszközök megismertetését az új generációkkal; 
  • a felhasználók számára kedvezőbb bankköltségeket jelent; 
  • a folyamatok lerövidítésével és az ügyfélszokásokhoz való igazításával automatizált és papírmentes; 
  • a gazdaságilag elmaradottabb területeken is biztosítja a fejlett, versenyképes pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést. 

Elektronikus banki fejlesztések

Az e-csatornák közül ügyfeleink legnagyobb hányada a legszélesebb funkciós palettát biztosító internetbankot veszi igénybe, ugyanakkor az OTP SmartBank okostelefon alkalmazás használóinak száma is folyamatosan növekszik. 

A mobileszközökön elérhető szolgáltatások, banki alkalmazások iránti igény tehát, amelyeket az OTP Csoport maximálisan törekszik kiszolgálni. Az OTP Mobil az OTP Csoport egyik legfiatalabb leányvállalata, melynek célja, hogy egy mobiltechnológiákkal foglalkozó innovációs laborként működjön. 

  • Várakozásaink szerint az NFC – azaz az érintés nélküli technológia – térnyerése a közeljövőben a mindennapi élet számos területén egyszerűsíti majd a pénzügyek intézését. A PayPass technológia az anyabankon kívül több leánybankunknál is elérhető. 
  • Az OTPay szolgáltatással – az okostelefonon futó integrált mobilfizetési alkalmazással – az interneten és az országban elsőként a boltokban is lehet fizetni. Az ingyenes alkalmazást bármelyik bank ügyfele használhatja, a kereskedők pedig ingyen vezethetik be boltjaikban a mobilfizetést. 
  • A Simple alkalmazás a mindennapokban jellemző fizetések egyszerűbb kezelését célozza. 
MOBIL BANKOLÁS
SmartBankSmartBrókerSZÉP kártyaGépkocsinyereményPartner Program
Információ lekérdezésegyenleg számlatörténetárfolyamforgalom egyenleg, elfogadó helyek keresésesorsoláskedvezményprogram intergrálása a SmartBankba
Aktív műveletutalás
lekötés
limitmódosítás
mobilfeltöltés és autópálya-matrica
részvény tranzakció
befektetési jegy
MOBIL FIZETÉS
Simple
Fő funkciókmozijegy
színházjegy
parkolás
autópálya-matrica
ételrendelés
könyvrendelés
taxi-rendelés
italautomata

Bevezettük a mobil POS szolgáltatást – partnerünk, a Vodafone értékesítésében –, amelynek lényege, hogy a kisvállalkozók részére kedvező árú mobilizált kártyaelfogadó eszközt biztosítsunk, javítva a kártyaelfogadói hajlandóságot. 

Megosztás