Vállalati felelősségvállalás és fenntarthatóság 

Az OTP Csoport felelős működését a stabil gazdálkodással, a munkaerőpiac felelős munkáltatójaként, a társadalom aktív szereplőjeként definiálja. Szolgáltatóként célunk a felelős és korrekt, ügyféligényekhez igazodó pénzügyi szolgáltatásnyújtás. Mindezek mellett felelősségünknek tartjuk, hogy etikusan járjunk el érintettjeinkkel és csökkentsük környezeti hatásainkat. 

Nézze meg kisfilmünkben, mit jelent számunkra a vállalati felelősségvállalás!

Stratégia és felelősségvállalás menedzsmentje 

Itt olvashat az OTP Csoport felelősségvállalási, illetve fenntarthatósági alapelveiről, víziójáról és stratégiai célkitűzéseiről. 

Tovább

Kihívások és megoldások 

Pontokba szedtük, hogy milyen kihívásokkal jár a fenntarthatóság, illetve hogy milyen válaszokat, megoldásokat nyújt ezekre a problémákra az OTP Csoport. 

Tovább

Célkitűzések 

Részletesebben is megismerheti, milyen konkrét, évekre bontott célkitűzéseket határozott meg magának az OTP Csoport. 

Tovább

Felelős szolgáltatás 

Felelősségvállalásunk lényege és legfontosabb eleme a felelős pénzügyi szolgáltatásnyújtás és működés. Meghatározó értékünknek tartjuk a megbízhatóságot, tisztességet és a szakmaiságot. 

Központban az ügyfelek 

Tudjon meg többet a korrekt és hiteles tájékoztatásról, az igényre szabott szolgáltatásokról, a megfelelő panaszkezelési eljárásról valamint az ügyfélelégedettség-mérés alkalmazott módszeréről. 

Tovább

Innovatív banki megoldások 

Információk az OTP Csoport előremutató, innovatív fejlesztéseiről az elektronikus banki fejlesztésektől a kényelmes személyes ügyintézésig. 

Tovább

Szakértői pénzügyi gondoskodás 

Öngondoskodás, pénzügyi tudatosság, vállalkozásfejlesztés ­– kulcsterületek, melyek mentén az OTP Csoport a fenntartható gazdálkodást, illetve a fenntartható fogyasztást kívánja támogatni. 

Tovább

Etikus üzleti magatartás és biztonság 

Ismerje meg, hogy mit jelent az OTP Csoport számára az etikus és átlátható üzleti magatartás, hogyan törekszik a pénzügyi stabilitás fenntartására, illetve hogy milyen kockázatokat és miként kezel biztonsággal. 

Tovább

Környezetvédelem 

Az OTP Csoport mind több területen törekszik környezeti hatásainak mérséklésére, illetve környezetkímélő megoldások bevezetésére – ebben a részben részletesebben is megismerheti környezetvédelmi törekvéseinket.  

Tovább

Felelős munkáltató 

Az OTP Csoport elsődleges célja a tehetséges és elkötelezett munkavállalói kör kialakítása, illetve megtartása. Itt megtudhatja, elkötelezett munkáltatóként mit teszünk ennek érdekében. 

Tovább

Pénzügyi kultúra fejlesztése 

Az OTP Csoport társadalmi felelősségvállalási kultúrájának középpontjában a pénzügyi kultúra fejlesztése áll, melynek sarokköve az OTP Fáy András Alapítvány OK Oktatási Központja. 

Tovább

Az OTP Csoport számokban 

ország 

1300 bankfiók 

13 millió ügyfél 

900 millió ft pénzügyi edukációra 

1 mrd ft képzésre