A Magyar Kupa-döntőn díjazták az OTP Bozsik Bajnokok idei sztárjait. 

Idén második alkalommal hirdették meg az OTP Bozsik Bajnokok programot, melyre a testnevelő tanárok országszerte közel 400 diákot neveztek be. A pedagógusok írásos jellemzése alapján végül 35-35 fiatalnak sikerült eljutnia a nyugati csapat siófoki, illetve a keleti csapat szolnoki válogatójára. Itt az MLSZ szakembereinek bevonásával választották ki azt a 18-18 játékost, akik részt vehettek a Kelet-Nyugat összecsapáson, illetve az azt megelőző edzőtáborban. A gálamérkőzés helyszíne a telki edzőcentrum volt, ahol számos hazai híresség kísérte figyelemmel a fiatal bajnokok játékát.

A mérkőzést a nyugati válogatott játékosai nyerték 12:5-ös eredménnyel, őket Király Gábor és Juhász Roland mellett, Fenyvesi Evelin, a női válogatott tagja, valamint Hajdú B. István sportújságíró segítette mentorként. A keleti csapat felkészítésében Gera Zoltán, Nyilasi Tibor, Torghelle Sándor és Berkesi Judit sportriporter vettek részt. 

Az OTP Bozsik Bajnokok ifjú tehetségei május 23-án, a Magyar Kupa-döntő félidejében, több mint 11 ezer néző előtt, a Groupama Aréna gyepén vehették át emlékérmeiket mentoraiktól. Kiosztották a „Legszebb gólért” járó díjat is, amit a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Georges Leekens adott át Balogh Zsófiának, a nyugati válogatott egyik női játékosának.

Az ünnepélyes díjátadón nemcsak a döntő résztvevői voltak jelen: az eseményre minden gyermek meghívást kapott, akit beneveztek a programba. 

A program különlegessége az, hogy nem igazolt, egyesületnél futballozó jelentkezőket kerestünk, hanem olyan felső tagozatos fiúkat és lányokat, akiknek egy életre szóló élményt jelent együtt edzeni és játszani a magyar válogatott volt és jelenlegi sztárjaival. A kezdeményezés fő célja, hogy a labdarúgást kedvelő gyerekek hosszú távon meghatározó élményekkel gazdagodjanak, a sport szeretete pedig végigkísérje majd életüket.