Segítség gyógyászati pályázathoz  

Karitatív kezdeményezésével segítette a Humanitás Szociális Alapítványt a MOM Park.

A MOM Park immár évek óta szervez remek hangulatú, karitatív célú karácsonyi családi fotózásokat. Tavaly decemberben a bevásárlóközpont látogatóiról készült képekből egyedi képeslapokat és naptárakat állítottak össze a helyszínen, melyeket 881 650 forint értékben megvásároltak.

A kezdeményezésből befolyó összeget a MOM Park minden évben egy kiválasztott alapítványnak adja. A tavalyi évben összegyűjtött közel 900 ezer forintot a bevásárlóközpont a Humanitás Szociális Alapítványnak ajánlotta fel.  

A szervezet támogatásaik révén olyan rászoruló magánszemélyek és közösségek részére nyújt hatékony és valódi segítséget, akik és amelyek önmaguk is hajlandók lépéseket tenni problémás élethelyzetük megoldásáért, életminőségük javításáért és céljaik elérésért. 

Prof. dr. Bagdy Emőke, a Humanitás Szociális Alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, hogy a befolyt összegre az Alapítvány 2019-ben a beteg gyermekeket nevelő családok részére írt ki pályázatot: „A pályázaton az Alapítvány olyan családok jelentkezését várja, melyek számára nehézséget okoz a beteg gyermek gyógyszereinek, gyógyászati segédeszközeinek és gyógykezelésének finanszírozása.”.

 

A pályázatra 2019. március 15-ig lehet jelentkezni. A pályázati dokumentumok letölthetőek az Alapítvány honlapjáról (www.humanitasalapitvany.huÚj lapon nyíló tartalom.).

A kezdeményezésből befolyt összeget a MOM Park marketing és PR igazgatója, Szegedi Anna január 31-én adta át.