A LEGJOBB ÚT A KALANDOK FELÉ 

A OTP Bank nemcsak saját működését tekintve figyel a környezettudatosságra, de egyúttal támogatja a különböző zöld ügyekben és programokban történő aktív részvételt. Mindezt példázza a Magyar Természetjáró Szövetséggel kötött partnerség is, amelynek keretében most a Bank új Természetjáró applikációjukhoz csatlakozott.

Az OTP Bank évről évre többet tesz működése káros hatásainak mérsékléséért, folyamatosan keresi a környezetkímélő megoldásokat és törekszik azok minél szélesebb körben történő alkalmazására. Felelősségvállalásának fontos része, hogy óvja környezetét és másokat is környezettudatos magatartásra, egy zöldebb és egészségesebb életmódra ösztönözze. Ehhez kínál alapot az OTP Bank és a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) több mint hét éve tartó együttműködése. 

A természetben végzett szabadidős tevékenység nem csak örömforrás, de egyúttal rámutat természeti értékeink védelmének fontosságára is. Az OTP Bank pedig örömmel áll olyan ügyek, kezdeményezések mellé, melyeknek közösségteremtő erejük van, az egészséges életmód és természetszeretet üzenetét hordozzák és nem utolsó sorban mindenki számára elérhetőek. 

Fedezze fel, amit még nem látott

A Magyar Természetjáró Szövetség idén indította el Természetjáró applikációját, amely a Play ÁruházbólÚj lapon nyíló tartalom. és az App StoreÚj lapon nyíló tartalom.-ból ingyenesen letölthető. Az MTSZ célja, hogy a többezernyi látnivalóval és számos túraútvonallal mindenkit a tartalmas és aktív időtöltésre ösztönözzön.

Az online, interaktív, térképes útikönyv gyalogtúrázóknak, kerékpárosoknak és vizitúrázóknak egyaránt hasznos. A túrák nehézség, távolság és hossz szerint szűrhetően, rengeteg praktikus adattal, a természetföldrajzi és kulturális háttérrel, az útba eső látnivalókkal, fényképekkel és hasznos információkkal egy helyen elérhetők.  

Térképen az OTP Bank ATM-ek

Az alkalmazás praktikus funkcióinak egyike, hogy a túraútvonalak és látnivalók mellett mostantól az OTP Bank ATM-ek is megjelennek a térképen. Távolság szerint kereshetőek, így ha menetközben váratlanul készpénzre lenne szükség, néhány kattintással látható hol található a legközelebbi automata. 

Hogyan érhető el ez a funkció?

  • Kattintson a kezdőoldalon a ’Hasznos’ majd a ’Bankautomata’ menüpontra. 
  • Ezt követően válassza ki a jobb alsó sarokban lévő „Távolság” menüpontot. Az alkalmazás így távolság szerint listázza a környező OTP Bank ATM-eket. 
  • Kattintson az Önhöz legközelebb eső OTP Bank ATM-re a további információkért. 

A pénzfelvétel kirándulás közben is egyszerű és kényelmes, mert az OTP Bank ATM-ei a hét minden napján 24 órában elérhetők. Bankunk ügyfeleinek igényeihez igazodva folyamatosan fejleszti ATM hálózatát és új funkciókat, valamint szolgáltatásokat tesz elérhetővé az automatáin keresztül.