Bulival indult a vakáció 

Hangulatos évzáró rendezvényt tartott a Sulibank a budapesti Bálnában. 

Közel 500 vendéggel, jó hangulatú évzáró rendezvényt tartott az OTP Fáy András Alapítvány általános iskolásoknak szóló Sulibank programja.

Hol találkozhatott egy helyen egy népszerű Youtube sztár, Dart Vader és Schobert Norbi? Hát a Sulibank Évzáró Bulin, a Bálna Budapest üzlet- és rendezvényközpontban! 

Az OTP Fáy András Alapítvány általános iskolásoknak szóló Sulibank programja június elején tartotta évzáró buliját, ahol több mint 400 diákot és az őket kísérő felnőtteket várták a változatos és színes programok. Ahogy az alapítvány szinte minden eseményén, a szórakoztatás mellett ezúttal is a pénzügyi edukáción volt a fő hangsúly.  

A résztvevők széles palettáról válogathattak a délután során: volt buborékfoci, lézerharc, virtuális valóság, falmászás és minigolf is. A programnak különösen jó hangulatot adott, hogy számos mesefigura – köztük Spongya Bob és a Minyonok is - és a Csillagok Háborúja népszerű karakterei is jelen voltak, akikkel bárki kedvére fotózkodhatott. 

Az esemény központi helyszíne a színpad volt, melynek házigazdája a később dalra is fakadó celeb, Kasza Tibor volt, aki utánozhatatlan stílusával és állandó poénjaival szórakoztatta a közönséget. 

A programot hivatalosan Csufor Lilla, az OTP Fáy András Alapítvány Sulibank projektjének vezető trénere nyitotta meg, majd Benedek Henriett, a projekt vezetője átadta a 2016/2017-es év díjazottjainak járó okleveleket és a Sulibank Élményportálon kiírt pályázatok nyerteseit is kihirdette. 

A helyszíni aktivitásokhoz hasonlóan a színpad is nagyon változatos programot kínált az összegyűlteknek: volt kerekasztal beszélgetés népszerű vloggerekkel, közös torna Schobert Norbival, illetve pénzügyi játékok is Steiner Balázs tréner vezényletével. A gyerekek számára még nagyobb örömet okozott, hogy a Youtube-sztárok –köztük Pamkutya, Icebluebird és DoggyAndy kötetlenül is beszélgettek a fiatalokkal, illetve bárkivel szívesen készítettek közös fotót is. 

A Sulibank Évzáró Buli méltó módon indította el a vakációt.