Egy hétvégére a gyerekeké a Városliget 

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében idén is két napon keresztül várják a kicsiket-nagyokat egy napsütötte, vidám családi hétvégére. A helyszín ismét a Városliget, az időpont pedig május 26-27.

Idén huszonnyolcadik alkalommal invitálja a gyerekeket és szüleiket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és Budapest Főváros Önkormányzata közös, kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényére a budapesti Városligetbe. Az 1990 óta évente megrendezett programra idén május 26-27-én kerül sor. Bankunk 24 éve a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat főtámogatója, így természetesen ezúttal is kiemelten támogatja a Városligeti Gyermeknapot, sőt önálló programokkal is készül.

Vidámság reggeltől estig

A kétnapos rendezvényen népszerű művészek, zenészek és egyéb közreműködők várják az érdeklődőket változatos, minden korosztályt megszólító programokkal. Velünk lesz az OTP Fáy András Alapítvány OK Központja, amelynek trénerei az OTP Kalandparkban interaktív pénzügyi játékokkal, érdekes fejtörőkkel és nyereményekkel várják a gyerekeket.

Idén is lesz OTP Gyermeknapi Focikupa, ahol magyarországi és határon túli csapatok versengenek egymással. Jelen lesz a Gyermekmentő Szolgálat és az OTP Bank Fogászati Szűrőbusza is, ahol ingyenes szűréssel és tanácsadással várják a kicsiket, akik a fogorvosnál tett látogatás után arcfestéssel oldhatják az izgalmakat.

Az ugyancsak bankunk által támogatott Magyar Lovasterápia Szövetség vasárnap három alkalommal is játékos lovasterápiás bemutatóval várja az érdeklődőket, akik megismernék különleges módszerüket.

A Gyermekmentő Szolgálat már május 26-án, szombaton színpadi műsorokkal várja a Ligetbe látogatókat. Fellép többek között Gubás Gabi színésznő, a Magyar Állami Operaház és a Magyar Nemzeti Balettintézet társulata, az ExperiDance Táncakadémia, a Pesti Broadway Stúdió növendékei, valamint a Kaláka együttes. 

A Biztonságos Internet Sátor tizedik éve fogadja az érdeklődőket a biztonságosabb internethasználat témakörébe tartozó számítógépes és kvízjátékokkal, vetélkedőkkel, hasznos tanácsokkal. 

A Nemzetek Utcájában és a Nagykövetségek Színpadánál zenés, táncos bemutatók teszik még színesebbé a hétvégét. 

A Városligeti Gyermeknap teljes programját ide kattintvaÚj lapon nyíló tartalom. nézheted meg.

Találkozzunk idén is a Városligetben, szeretettel várunk május 26-án és 27-én!