Elindult az OTP Bozsik Bajnokok 

Király, Gera, Nyilasi, Bognár, Elek, Juhász és Hajdú B. csapatkapitányok lesznek

A program célja felkutatni országszerte a legkülönlegesebb futballtehetségeket. November 15-én a Groupama Arénában a magyar-svéd meccs szüneteiben debütált az a kisfilmÚj lapon nyíló tartalom. , amelyben Király Gábor és Nyilasi Tibor meglepték a szombathelyi Dési Huber István Általános Iskola Bozsik-palántáit. Király Gábor szerint a tehetség az egy dolog, de az alázatos munka a legfontosabb - az OTP Bank támogatásával indított Bozsik Bajnokokban ilyen fiatalokat keresnek.

Hamarosan bárhol felbukkanhatnak a Bozsik Bajnokok csapatkapitányai, ugyanis országszerte keresik a legkülönlegesebb futballtehetségeket. A kiválasztott fiatalok májusban egy gálameccsen, néhány felnőtt válogatott focistával kiegészülve mérkőznek majd meg egymással.

A pedagógusok november 15-től február végéig nevezhetik 10-14 éves sportolóikat a bozsikbajnokok.huÚj lapon nyíló tartalom. oldalon. A nevezési szakaszt követően márciusban zajlik a kiválasztás az MLSZ szakmai irányításával és a mentorok segítségével – 18-18 kiválasztott gyerekből áll össze a nyugati és keleti csapat – majd a tavaszi szünetben sor kerül az első közös edzésekre, amit már a csapatkapitányok koordinálnak. A program fináléját május 31-én, a Magyar Kupa-döntő napján rendezik. A gyerekek – kiegészülve a csapatkapitányokkal – a Groupama Arénában mérhetik majd össze tudásuk egy egész ország szeme láttára. Az OTP Bank Bozsik-program intézményi részében jelenleg 102 ezer fiatal focizik (közülük 25 ezer lány és 30 ezer óvodás), így a csapatkapitányoknak bőven lesz merítési lehetőségük.