Elismerés a BÉT Legek 2017 díjátadóján. 

Az „Év legnagyobb forgalmat elért részvénykibocsátója” és a „Kibocsátói transzparencia díj” kategóriákban első díjat kapott bankunk a Budapesti Értéktőzsde díjátadóján.

Január 18-án rendezte meg a Budapesti Értéktőzsde a BÉT Legek 2017 díjátadót, ahol az elmúlt év kiemelkedő tőkepiaci eseményeit és szereplőinek teljesítményét ismerték el. Ez egyúttal a hazai tőkepiac egyik legfontosabb eseménye is, melyen ezúttal 13 kategóriában ítélte oda az elismeréseket a Tőzsde a piaci teljesítmények és a szakmai zsűri döntése alapján. 

Bankunk két kategóriában is győzedelmeskedett: 1133 milliárd forinttal mi lettünk az „Év legnagyobb forgalmat elért részvénykibocsátója” kategória első helyezettje, emellett elnyertük a „Kibocsátói transzparencia díj” kategória legjobbjának járó elismerést is. 

Ez utóbbi visszatérő kategóriája volt idén az eseménynek. Bankunkat, mint a 2017-es év legátláthatóbban működő tőzsdei vállalatát professzionális hazai befektetők véleménye alapján díjazta a Tőzsde. A felmérést a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) tagjainak megkérdezésével a Portfolio.hu végezte. Az OTP Bank megítélése kiemelkedő: a hat szempont alapján végzett transzparencia-felmérésen 8 feletti pontszámot értünk el a 10-es skálán.