Ismét az OTP Bank lett az Év Bankja 

A rangos címet ezúttal ügyfélbarát, innovatív megoldásainknak köszönhetjük.

Idén is bankunk lett a Mastercard - Év Bankja 2017 verseny fődíjasa. Emellett két kimagasló színvonalú, innovatív szolgáltatásunkkal nyertük el Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze díjat valamint Az év leginnovatívabb bankja címet is.

 

Az elismeréseket a november 15-én tartott ünnepélyes díjátadón Kovács Antal vezérigazgató-helyettes, a Retail Divízó vezetője vette át. A hazai bankszektor legnagyobb versenyén odaítélt nyolc díjért összesen 12 pénzintézet indult és 63 pályázatot adtak be. Az OTP Bank által elnyert Év Bankja díjkategória azért tekintendő fődíjnak, mert a pontozáskor a zsűri figyelembe vette a további kategóriákban nyújtott teljesítményt is. „Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze” elismerést az OTPdirekt internetbank és az OTP SmartBank alkalmazással érdemeltük ki, amely számos funkcióval, így többek között QR-kódos regisztrációval, ujjlenyomatos belépéssel és aláírással, grafikus egyenleg, számla- és kártyatörténettel segíti az ügyfeleket a gyors és hatékony bankolásban.  „Az év leginnovatívabb bankja” címet holtversenyben a Gránit Bankkal kapta meg bankunk. Ezzel a díjjal azt ismerték el, hogy elsőként nálunk valósult meg a bankfüggetlen érintéses mobilfizetés a Simple alkalmazáson belül, illetve hogy a digitális aláírópadok fióki bevezetésével fokozatosan áttérünk a papírmentes működésre, valamint azzal, hogy a teljesen online igényelhető személyi kölcsön termékkel segítjük ügyfeleink gyors és kényelmes kölcsönhöz jutását.

A fődíj és a két első helyezés mellett az OTP Bank második helyezést ért el Bázis Számlájával „Az év lakossági számlacsomagja” kategóriában. A számlacsomag moduláris felépítésének köszönhetően több mint 250 féle számlavariáció közül választhat az ügyfél. Az év társadalmilag felelős bankja (3. hely) kategóriákban pedig harmadik helyezésben részesültünk a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetésén. 

Büszkék vagyunk az elismerésre és köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult sikerünkhöz. A versenyről és a díjakról részletes leírást az Év bankja versenyÚj lapon nyíló tartalom. honlapon olvashat.

Mastercard - Az év bankja - 1.hely

Mastercard - Az év leginnovatívabb bankja - 1. hely

Mastercard - Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze - 1. hely

Mastercard - Az év lakossági számlacsomagja - 2. hely

Mastercard - Az év társadalmilag felelős bankja - 3. hely