Jön az OTP Bozsik Bajnokok 2. évada 

A Magyar Labdarúgó Szövetség és az OTP Bank szervezésében tavaly meghirdetett OTP Bozsik Bajnokok program célja felkutatni országszerte a legkülönlegesebb és legkitartóbb futballpalántákat.

A szervezők idén is várják a fiatal focitehetségek jelentkezését a Magyar Labdarugó Szövetség és és az OTP Bank közös kezdeményezésére, az OTP Bozsik Bajnokok programra. 

A program felhívó kisfilmje és Gera Zoltán meglepetése itt tekinthető meg!

A legkülönlegesebb fiatalokat keresik

A pedagógusok február 28-ig nevezhetik a www.bozsikbajnokok.huÚj lapon nyíló tartalom. oldalon azokat a 10-14 éves sportolóikat, akik még nem igazolt játékosok, de életük a foci – szorgalmukkal, kitartásukkal, teljesítményükkel, valamint közösségi aktivitásukkal kitűnnek társaik közül.

A nevezési szakaszt követően márciusban zajlik a kiválasztás az MLSZ szakmai irányításával és a csapatkapitányok aktív közreműködésével. 2017-hez hasonlóan 2018-ban is a hazai sportélet közismert személyiségei és sportolói a csapatkapitányok: Berkesi Judit, Király Gábor, Fenyvesi Evelin, Gera Zoltán, Nyilasi Tibor, Juhász Roland és Hajdú B. István. 

Kelet és Nyugat összecsap

18-18 kiválasztott gyerekből áll össze a nyugati és keleti csapat, akik április végén, a Telki Edzőközpontba szervezett kétnapos edzőtáborban mérhetik össze tudásukat, a tábort lezáró gálameccs során. A nagy összecsapáson nem csupán a fiatal focisták küzdenek meg, hanem a csapatkapitányok is részt vesznek. 

OTP Bank Bozsik-program

Az OTP Bank Bozsik-program 2016/2017-es tanévében minden korábbinál több fiatal futballozott az ország különböző régióiban. Összesen 230 körzetben rendeztek Bozsik-tornákat, ezeken 2950 intézmény 102.300 fiatalja rúgta a labdát. Először lépte át a program intézményi része a százezres határt, és az is kiemelendő, hogy 24.600 lány, valamint 30.500 óvodás is "bozsikos" focistának mondhatja magát. 

Az OTP Bozsik Bajnokok program részleteiről bővebb információ a www.bozsikbajnokok.huÚj lapon nyíló tartalom. oldalon található.