Kerekasztal beszélgetés a Pénz7 keretében az OK Oktatási Központban 

Az Európai Pénz7 rendezvény-hetében népszerű fiatal vállalkozók, zenészek és sportolók vettek részt a 2017. március 29-én megrendezett kerekasztal beszélgetésen. Nem csak a vendégek, de a meghívott diákok is szót kaptak.

Az OTP Fáy András Alapítvány OK Oktatási Központ vendégei voltak: Takács Orsolya világ és Európa bajnok vízilabdázó, Gögge Ádám, Leves. egyik alapítója, Kama, a Mary PopKids zenekar frontembere, Eölyüs Endre a Mastercard igazgatója

Szó volt a karrier indulásáról, a nehézségekről és kihívásokról, a sikeres karrierhez vezető út mérföldköveiről és buktatóiról. Az igen különböző területeken sikeres beszélgetőpartnerek beszámoltak a pénzügyekhez való viszonyukról, szóltak a pénzügyi felnőtté válás stációiról, a függetlenné válás előnyeiről és nehézségeiről is. 

A vendégek közül például nem mindenki használ bankkártyát, de ettől függetlenül mindannyian tudják, hogy milyen előnyökkel jár a kis plasztik.
Takács Orsolya beszélt arról a sok áldozatról, amelyet egy sportolónak vállalnia kell ha igazán sikeres szeretne lenni, rendkívül fontosnak tartja, hogy időt hagyjon a regenerálódásra is. Tudatosan építi karrierjét, hiszen az aktív versenysportot nem lehet egy életen át űzni. Szeretne a medence közelében dolgozni a sportkarriert követően is.

Gögge Ádám szólt arról hogy az első üzletük beindításakor szinte 0-24 órában talpon voltak üzlettársával. Egy igen hosszú tanulási folyamaton mennek keresztül,
de ma már annyira sikeresek, hogy több üzlettel rendelkeznek, sőt a következő hónapokban a hálózat még több helyszínen tud megjelenni. Kama számára nem jelent kihívást a zenekar pénzügyeivel való törődés, de azt leszögezte, hogy aki csak a pénzért szeretne zenei karriert indítani, az inkább bele se kezdjen. Zenekara számára az jelent összetartó erőt, hogy egyben barátok, szinte testvérek és üzlettársak is. Számára a pihenés a luxus, a fesztiválszezonban sokszor egyik fesztiválról esnek be a másikba. Eölyüs Endre szólt a digitalizáció biztosította lehetőségekről, arról, hogy az új fejlesztések hogyan könnyítik meg a mindennapokat. Számára rendkívül fontos, hogy legyen mindenki számára egy olyan életszakasz, amikor valamilyen kézzelfogható eredmény létrehozása a cél. Ő egy levendula ültetvény létrehozásán dolgozik. A jó hangulatú beszélgetést közel 100 Paksról érkezett diák hallgatta, majd a végén kérdezhettek is a résztvevőktől.