A legkreatívabb művészeti alkotásokat keresi az OTP Bank és a Szépművészeti Múzeum 

Az állandó tárlatok mellett a legnagyobb alkotók időszaki kiállításainak is rendszeresen teret adó Szépművészeti Múzeum 3 éves rekonstrukcióját követően 2018. október 31-én újra megnyitja kapuit a művészetek szerelmesei előtt. Az újranyitás alkalmából az OTP Bank a múzeummal közösen kreatív pályázatot hirdet „Kerülj be a Szépműbe!” címmel.

A pályázók a „test” témájában nevezhetik alkotásaikat művészeti irányzat megkötése nélkül. A pályázat nevezéséhez mindössze a műről készült fotókat kell feltölteni #OTPVRMuzeum hashtaggel a pályázók nyilvános Instagram oldalára 2018. szeptember 21-ig.

Az Instagram oldalon keresztül nevezett pályaműveket a 7 tagból álló szakmai zsűri értékeli, és a legjobbnak ítélt 15 alkotás az OTP VRMúzeumában kerül kiállításra, amely a www.otpvrmuzeum.huÚj lapon nyíló tartalom. weboldalon lesz megtekinthető október 8-tól. A virtuális kiállítótérben bemutatott műalkotásokra 2018. október 8. és 21. között szavazhat az oldalra látogató közönség.

A legtöbb szavazatot kapott győztes pályamű a Szépművészeti Múzeum hivatalos megnyitója előtti napon, 2018. október 30-án ünnepélyes keretek között kerül kiállításra a múzeumban, mely egy teljes hónapig lesz megtekinthető. 

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek a www.otpvrmuzeum.huÚj lapon nyíló tartalom. oldalon olvashatók.

Kapcsolat: keruljbe@otpbank.hu