OK Projekt az Educatio Kiállításon

Az OK Projekt idén karriertervezési teszttel várja a diákokat.

2017. január 19-21. között rendezik meg - immár 17. alkalommal - az Educatio Kiállítást, amelyen az OTP Fáy András Alapítvány ismét részt vesz szakmai kiállítóként az OK Oktatási Központtal.

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre és összekapcsolja az egyes szereplőket: a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel – a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A többnapos seregszemlén évről évre mintegy 200 kiállító és közel 30 000 látogató vesz részt. Az eseménynek idén is a Hungexpo ad helyet január 19. és 21. között, mindhárom napon 10-től 17 óráig.

Az OTP Fáy András Alapítvány standjánál a látogatók megismerhetik az OK Oktatási Központ pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási edukációs projektjét, tréningjeit és a pályaorientációt és karriertervezést segítő OK Karriersulit, mely a pályaválasztáshoz szükséges ismeretek mellett a diákok jövőtudatosságát fejleszti. A programban résztvevők szert tehetnek a pályaválasztáshoz szükséges önismeretre, az életvezetésüket segítő önmenedzsment fogásokat sajátíthatnak el, továbbá betekintést nyerhetnek a munka világába és az egyes szakmák sajátosságaiba is. A képzés ezen felül olyan képességeket is fejleszt, mint például a kommunikáció, az önérvényesítés vagy az empátia. A kiállítás helyszínén az érdeklődők most egy karriertervezési gyorstesztet tölthetnek ki, amelyet a trénerek segítségével közösen ki is értékelnek.

A rendezvény látogatása ingyenes. Az OK Oktatási Központ munkatársai minden érdeklődőt szeretettel várnak a standnál!  

További információ: educatioexpo.huÚj lapon nyíló tartalom.