OTP Helyi Érték - Helyben vagyunk. Segítünk. 

Önkéntes vállalati programunk, az OTP Helyi Érték pályázati szakasza ugyan lezárult a 14 nyertes projekt kihirdetésével, de ezzel korántsem ért véget programunk. Új szakaszába lépett a programsorozat, most már a megvalósításé és az összefogásé a főszerep.

A program második szakaszában indítottuk el központi önkéntes akcióinkat, ahol munkatársainknak és közvetlen hozzátartozóiknak, valamint barátaiknak lehetőségük van csatlakozni helyi rendezvényeinkhez az otphelyiertek.huÚj lapon nyíló tartalom. oldalunkon.

Az eseményeket a Magyar Vöröskereszttel, a Máltai Szeretetszolgálattal valamint az Önkéntes Központ Alapítvánnyal együttműködve szervezzük országszerte. Budapesten két helyen, továbbá Debrecenben, Kecskeméten, Győrött és Pécsett lesz esemény.  A programok között iskolák, gyerek- és anyaotthonok felújítása, kertrendezés és élményprogramok is szerepelnek.

A nyertes pályázatok megtekinthetőek az otphelyiertek.hu oldalon, ahogyan a központi eseményeinkhez is várjuk még a lelkes segíteni vágyókat.
Legyünk együtt a Helyi Érték.
Jelentkezési határidő szeptember 14.

Az önkéntesség az OTP Csoport legtöbb tagjánál, így az OTP Banknál is hagyomány. Munkatársaink meghatározó része évek óta támogat jó ügyeket a legkülönfélébb módon és eszközökkel: személyes szerepvállalással, civil kezdeményezésekhez csatlakozva vagy éppen saját önkéntes csapat felállításával és projektek indításával, adományok gyűjtésével. Tevékenységeikkel olyan társadalmi csoportokon segítenek, amelyeknek a sikerek eléréséhez valamilyen hátrányt kell leküzdeniük vagy az ehhez vezető útnak még az elején tartanak. Elsősorban a hátrányos helyzetű gyermekeket és betegeket segítik programjaink. 

Idén megújult formában folytatódik az OTP Bank 2010-ben indult önkéntes programja! Az OTP Helyi Érték kifejezi mindazt, amit ez a program jelent bankunk és a programban résztvevők számára. Helyben vagyunk. Segítünk. Értéket teremtünk.