Sok falatnyi szeretet 

Háromszáz rászoruló gyermek karácsonyát édesítettük meg. 

Bankunk idén is összefogott a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal, hogy 300 rászoruló gyerek számára hozza el a karácsony ízét.

Bankunk több mint húsz éve a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat főtámogatója, ezért természetes volt, hogy idén is velük közösen szervezünk karácsonyi jótékonysági akciót rászoruló, hátrányos helyzetű gyerekek számára. 

Az OTP Bank idén is különleges meglepetéssel készült az eseményen részt vevő gyerekeknek. Karácsonykor előkerülnek a féltve őrzött családi receptek és sorra készülnek a finom házi sütemények az ünnepi asztalra. Ezt az élményt, a karácsony ízét szerettük volna idén a gyerekeknek ajándékozni, a Bank munkatársai által sütött finomságok formájában. 

Falatnyi szeretet elnevezésű felhívásunkra nagyon sokan küldtek házi finomságokat, így az előkészített 300 süteményes doboz hamar megtelt. Az ízletes ajándékokat a Mindenki karácsonyán adtuk át.

Karácsonyi varázslat a moziban

December 11-én csillogó szemű gyereksereg népesítette be a WestEnd City Centerben található Cinema City egyik mozitermét. Kivételesen azonban nem filmvetítésre került sor, hanem egy különleges karácsonyi programra a Budapesti Operettszínház művészeivel, valamint Radics Gigivel, Caramellel és persze a Mikulással együtt. 

A Gyermekmentő Szolgálat és támogatói hátrányos helyzetű, sérült, illetve családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei intézményekben élő gyerekeket hívtak meg, hogy szebbé tehessék számukra az ünnepet. Legtöbbjük csak ezen az egy napon tapasztalhatja meg a karácsony melegségét, meghittségét, és csak itt kap ajándékot. 

A nagy létszám ellenére családias rendezvényen az Operettszínház művészei, Kékkovács Mara és Bálint Ádám szórakoztatta a gyerekeket és gondoskodott a vidám hangulatról. A házigazda WestEnd City Center idei meglepetésvendége Caramel és Radics Gigi volt, akik boldogan vállalták, hogy fellépnek a különleges karácsonyi programon. 

Miközben az arcfestők dolgoztak, a gyerekekről a művészekkel közös fotók készültek és autogram is jutott mindenkinek. Ezután pedig jött az újabb meglepetés: a 300 karácsonyi ajándékcsomag, melyekbe az OTP Bank dolgozói által sütött finomságok is bekerültek.