Támogasd szavazatoddal az OTP Helyi Érték önkénteseit! 

Az OTP Helyi Érték oldalon bárki szavazhat a számára legszimpatikusabb önkéntes kezdeményezésre 

Idén megújult formában folytatódik az OTP Bank vállalati önkéntes programja, az OTP Helyi Érték. A programban számos újdonság van, például a pályázati projektek több támogatást, egyenként legfeljebb 150 000 forintot kaphatnak, ami a korábbi összeg másfélszerese. Az OTP Helyi Érték program keretében az OTP Bank évente egy alkalommal belső pályázatot hirdet az önkéntes projektek támogatására. 2017-ben a továbbra is helyi közösségek segítése az önkéntes tevékenység központi témája, de a kiemelt területek között szerepel a pénzügyi tudatosság fejlesztése és a hátrányos helyzetűek támogatása.

Szintén fontos újítás, hogy munkatársaink és a helyi közösségek bevonása érdekében a pályázatokra a www.otphelyiertek.huÚj lapon nyíló tartalom. oldalon a regisztrációt követően bárki szavazhat szeptember 1-ig.

A beérkező szavazatok alapján az 5 legnépszerűbb projekt jut biztosan támogatáshoz, a többi pályázatról pedig zsűri dönt.

Mi a teendő?

  • Látogass el az OTP Helyi ÉrtékÚj lapon nyíló tartalom. oldalra, és válaszd ki a számodra legszimpatikusabb kezdeményezéseket a pályázatok közül!
  • Ha még nem tetted meg, regisztrálj, és támogasd szavazatoddal a pályázatokat szeptember 1-ig! 
  • Ha szeretnéd, népszerűsítsd kedvenc pályázatodat az oldal megosztással, gyűjts te is szavazatokat! 

Az OTP Bank munkatársai évek óta civil kezdeményezésekkel, önkéntes csoportok létrehozásával, és személyes szerepvállalással támogatják a mindannyiunk számára fontos és jó ügyeket. Amellett, hogy helyi közösségeknek segítünk, a környezet megóvásáért is harcolunk. 

A cél közös: mi legyünk a Helyi Érték.