Sokunknak mindennapos. Másoknak kihívás a mindennapokban. 

Június 18-ával indul társadalmi érzékenyítő programunk az akadálymentesség jegyében

Ezen a napon – valamint az elkövetkezendő két hétben – különleges, figyelemfelhívó eszközökkel és megoldásokkal mutatjuk be a segítségnyújtás fontosságát:, hol tartunk és milyen fejlesztéseket valósítottunk meg az az akadálymentesítés terén.

Nem csak egy nap figyelem jár

Kampányunk célja, hogy minél többen megértsék, hogy ami sokaknak mindennapos, az másoknak kihívás a mindennapokban. Ne csak ez az egy alkalom szóljon a segítségnyújtásról, hanem minden nap próbáljunk tenni azért, hogy megkönnyítsük a fogyatékos emberek hétköznapjait.
Hiszen hány olyan –mindennapinak tűnő – helyzettel találkozunk, ami egy fogyatékossággal élő ember számára kihívást jelent.
Mit tennénk hasonló helyzetben? Tudjuk-e, hogy feszengés helyett miként viselkedjünk természetesen? Kampányunk ezekre a kérdésekre is választ ad.

Rövid videóinkban tippeket és tanácsokat azzal kapcsolatban, hogyan is viselkedjünk és kommunikáljunk a siketekkel és nagyothallókkal, a látás- és mozgássérültekkel. 

Hogy minél többen megértsék, hogy ami sokaknak mindennapos, az másoknak kihívás a mindennapokban - így a zavart feszengés helyét végül átveheti a természetes hangulat. 

További információ