Túlfogyasztás helyett gondolj inkább a jövődre! 

Az OTP Bank segít abban, hogyan lehetsz tudatosabb, hogyan készülhetsz a holnapra!

November 14-én indul a pénzügyi tudatosságra fókuszáló közösségi média kampányunk, amelyben arra hívjuk fel a figyelmet, hogy több odafigyeléssel sok felesleges kiadás elkerülhető. Ezzel nem csak saját, hanem a környezetünk jövőjéért is sokat tehetünk.

A túlfogyasztás napjaink gyakori jelensége. A legtöbbünkkel előfordult már, hogy olyan felesleges dologra adtunk ki pénzt, amire egyáltalán nem volt szükségünk és végül soha, vagy csak egy-két alkalommal használtuk. A felesleges terméket később szerencsés esetben elajándékoztuk valakinek, vagy rövid úton a kukában végezte. 

A túlfogyasztás egyrészt azért jelent problémát, mert a meggondolatlanul elköltött pénzt akár meg is takaríthattuk volna. Másrészt a feleslegesen megvásárolt termékekkel a környezetünket is terheljük. 

Az elkövetkező hetekben azt mutatjuk be, hogy legtöbbször mire költünk túl sokat és miért költekezünk meggondolatlanul. Továbbá azt is megmutatjuk, hogy hogyan kerülhetjük el ezeket a költekezéseket és tervezhetjük tudatosabban a pénzügyeinket, gondolva a jövőre. 

Nem egyszerű változtatni, de együtt talán könnyebb.

Az OTP Bank segít abban, hogyan lehetsz tudatosabb a mindennapokban, hogyan készülhetsz inkább a holnapra. 

További információÚj lapon nyíló tartalom.