Magyar Máltai Szeretetszolgálat 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az ország 350 pontján segíti a rászorulókat, a fogyatékossággal élő embereket, a gyermekükkel menedéket kérő anyákat, az időseket, a betegeket és az otthonukat veszített embereket. Alapelve, hogy segíteni csak jól szabad.

A Máltai Szeretetszolgálat csináltatott először szemüveget hajléktalan embereknek, nyitotta az ország első kerekesszékes kocsi-javító műhelyét, és indította útjára az európai hírű befogadó falu programot.

Magyarországon 5-800 olyan kistelepülés van, ahol a gyerekeknek nincs játszóterük. Az OTP Bank felelős bankként változtatni kíván ezen a helyzeten, és a rászoruló területeken élő gyermekek számára is biztosítani szeretné a játék örömét.

Ezért 2011 óta minden évben, a bank partnereinek karácsonyi ajándékozására szánt összegét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat „Játszva megelőzni” programjára ajánlotta fel, hogy a kistérségben élő családok és gyermekeik is megtapasztalhassák a játék gyógyító, nevelő erejét. Az OTP Bank az anyagi támogatás mellett önkéntes munkatársai bevonásával is hozzájárult a program sikeréhez.

Megosztás