Brain Bar Jövőfesztivál 

2021 szeptemberében újra megrendezik a Brain Bar Jövőfesztivált, melynek az OTP Bank 2019 óta stratégiai támogatója. Európa legnagyobb jövőfesztiválja olyan technikai megoldásokat és kulturális értékeket vesz górcső alá, amelyek mindannyiunk életére hatással vannak.

Bankunk az egyén és a társadalom fejlődését, a digitalizáció kínálta lehetőségeket és a fenntarthatóság fontosságát hangsúlyozó kihívások, játékok és bemutatók mellett izgalmas előadásokkal is készül a kétnapos rendezvényen. Az érdeklődők az OTP Bank standjánál techbörze keretében tekinthetik meg a bank által használt vagy fejlesztett technikai vívmányokat, a Hololens és a blokklánc technológiákat.

Tudj meg többet!

Blokklánc 

Az elosztott főkönyvi -, illetve blokklánc technológia bő egy évtizede indult hódító útjára, azóta egyre szélesebb körben ismerik, sőt, egyre inkább kitűnik, hogy egy megkerülhetetlen technológiával állunk szemben, aminek a társadalmi, gazdasági és politikai hatásai akár még az internet jelentőségével összemérhetők. 

Tovább

Hololens 

A Microsoft Hololens kevert valóság szemüveg 2017-óta használt eszköz az OTP Bank égisze alatt. A szemüveg a virtuális és a kiterjesztett valóság eszközök tulajdonságait ötvözi, úgy, hogy a bennünket körülvevő környezetet átalakítja virtuális környezetté. Ennek segítségével olyan virtuális objektumokat helyezhetünk el a valós környezetünkbe, melyek igazodnak valós közeghez. 

Tovább

Megosztás